MBSR-forløb

Dette anerkendte mindfulnessforløb (Mindfulness Based Stress Reduction) henvender sig til dig, der ønsker mere ro, nærvær og overskud i hverdagen. Igennem mindfulnesstræning skabes større  indre stabilitet, klarhed og glæde, som tjener til at håndtere de krav og udfordringer vi møder i vores liv, privat og arbejdsmæssigt. Træningen er stressforebyggende og øger koncentrationsevne og handlekraft.

På MBSR-kurset mødes vi 8 aftener, samt en hel dag midt i forløbet.

Forløbet er en grundig indføring i mindfulness, hvor træningen bygges  op fra uge til uge, så du langsomt får udviklet din egen mindfulnesspraksis. Deltagelse kræver ingen særlige forudsætninger, udover motivation og nysgerrighed. For at sikre et optimalt udbytte, indebærer deltagelse, at du  dagligt afsætter tid til træning. Kurset er ikke et terapiforløb, men du vil, igennem træningen, øge din selvindsigt og bevidstheden om egne mønstre og reaktionsmåder.

MBSR-forløb efterår 2018 – Onsdage 18.30 – 21.00
September: D. 26.
Oktober: D. 3. 10. 24. og 31.
November: D. 6. 21. og  28.
Alle dage fra kl. 18.30 – 21.00, samt søndag d. 4. November kl. 10-16

Sted
Kurset foregår i København. Nærmere information ved tilmelding.

Pris
4500,- kr., som dækker 26 timers undervisning,  5 lydfiler med guidede meditationer til hjemmebrug, og en arbejdsmanual.  (Moms tillægges virksomheder). 

Tilmelding & Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

Du tilmelder dig kurset, ved at sende en mail til mail@meretedanskov.dk  eller ringe til mig på tlf.  2620 3971.


Nogle udtalelser fra tidligere kursister, efter endt MBSR-forløb
:

” Jeg føler jeg har fået et helt andet livsyn, er gladere, mere fokuseret. Ikke sådan til at vælte af pinden”.
Kirstine Thaning, Kostumier, 2014.

 

Hver eneste gang har jeg lært nye ting, som jeg kunne tage med mig og anvende i hverdagen. Min stress er blevet kraftigt reduceret”
Trine, Lærer, 2014.

 

Det jeg før opfattede som hokus-pokus, er i dag blevet en vigtig del af min hverdag. Meretes overbevisende formidling af MBSR har været en vigtig komponent”
Jens Hofman.

 

“jeg er blevet bedre til at være i nuet, uden for meget tankemylder. Har fået mere ro og tilsyneladende bedre søvn. Vi helt klart anbefale kurset”
Lars Christiansen, Ingeniør

 

“Jeg har fået nogle værktøjer til at håndtere stress og angst. Har fået mere ro i mit sind og hviler mere i mig selv. Vil anbefale det til alle”
Sarah, Studerende

 

“Jeg lader mig ikke så let påvirke følelsesmæssigt og kan nemmere finde tilbage til mig selv, når jeg oplever udfordrende situationer.  ”
Ellen Ingerslev Kristensen, Marketingkoordinator på forlag

 

“Det er kæmpe stort for en som jeg, der altid vil analysere, vurdere og forsøge at finde en årsag. Det har for mig betydet enormt at acceptere de ting jeg har været igennem, og ikke mindst acceptere at der kan være nogle følger heraf. . Det giver utroligt meget at acceptere de fysiske fornemmelser, uden at de skal vurderes. Det er intet mindre end fantastisk”
Louise Lau Pedersen, AC-vejleder

 

“Jeg er helt klart blevet mere opmærksom og har fået indsigt i nogle af mine mønstre, der normalt fører til mine stress symptomer. Endvidere har jeg oplevet, at jeg sover bedre om natten”
Karina Lillevang, studerende

 

Jeg tør nu se mere nuanceret på store beslutninger, er mindre bekymret og mere tro overfor mig selv”.
Marion Smith, 2012.

 

“Jeg har fået et redskab til at skabe ro og fokus i min hverdag. Tempo og progression i forhold til kursusindhold og indlæring er fint afstemt. Merete er meget behagelig, rummelig og nærværende, og har en personlighed der fylder lige præcis det den skal i situationen”.
Tanja Holm, Translatør, 2013

 

Jeg har fået et fantastisk værktøj til at finde ro i min hverdag, når jeg er presset eller bliver kraftigt udfordret, f.eks. i svære samtaler”.
Thomas Ørnø

 

“Jeg har mærket en positiv udvikling, hvor jeg er meget mere nærværende, føler jeg hviler mere i mig selv, og har formået at bryde negative adfærdsmønstre”
Gry Ammentorp

 

“Det giver ro og jeg oplever færre negative tankemønstre”
Mette Thoms, 2012

 

“Udbyttet har været STORT !! Det har været et lyspunkt i ugen – alle 8 uger!! Jeg har fundet ro og energi til at påbegynde ændringer af dårlige vaner. Merete formidler med entusiasme, omsorg og energi”
June Thomas, Familievejleder 2012

 

Jeg er  begyndt at kunne tage et skridt tilbage og se mig selv udefra. Jeg har formået at lave et projekt helt alene, uden at blive voldsomt stresset og med et resultat jeg var rigtig tilfreds med. Jeg kom igennem semestret uden sammenbrud, hvilket jeg ellers  forventede at få. Det i sig selv er et lille mirakel i min verden. Hele opbygningen af kurset har været helt fantastisk”.
Helle Marcussen,  2011

 

“Jeg har fået mere fokus på hvad jeg selv har lyst til og går mere efter at få sådanne ting ind i mit liv. Jeg er generelt blevet mere afslappet, oplever ikke uro i kroppen og vågner ikke længere op med panikanfald”
Tine Sørensen, 2011

 

“Det har givet mig større overskud i hverdagen. Ro og energi på samme tid”.
Pernille Hansen, 2010

 

LÆS MERE OM MINDFULNESS  HER

LÆS MERE OM MBSR HER